Om Bewi Dog

Hvad du bør vide om Bewi DOG ®

​Bewi DOG ® ernæring program har de nødvendige produkter til alle aldersgrupper og aktivitets level. BEWI DOG ® er baseret på et enkelt, men vigtigt princip: de ernæringsmæssige behov hos en hund er primært bestemt af hundens aktivitetsniveau og ikke kun af dens størrelse.

Ligesom en sportsmand spiser en høj-protein kost for at opnå fremragende ydeevne, og en person med et overvejende stillesiddende erhverv vil foretrække en reduceret-protein kost for at bevare sin ideelle vægt. Det logiske af dette, har vi også designet et ernæringsmæssigt program for hunde, der tager hensyn til deres alder og aktivitetsniveau.

Desuden er der særlige opskrifter fastsat til vanskelige faser i hundens liv, såsom specielle diæter efter en sygdom, for overvægtige hunde og til hunde med fødevareallergi. I samarbejde med succesfulde hunde sports deltagere, dyrlæger og ernærings forskere, bliver vores produkter forbedret løbende. Prøver og tests i uafhængige institutioner og råvarer inspektioner i fabrikken laboratorier sikre en høj standard for kvalitet.

Og prisen?

​Vi gør ikke nogen kompromiser i at designe vores opskrifter. Vi bruger aldrig billige og dårlige råvarer. Vi sparer penge, hvor det giver mening. Tyske råvarer uden dyr transport er påkrævet, vores egne fabrikker, vores eget laboratorium, den konsekvente afvisning af at lave dyre reklamekampagner i radio og fjernsyn, og simpel emballage skaber prisfordele til dig.

Kød garanti

​Debatten om BSE-smittet dyrekød har øget bevidstheden for mange forbrugere om sådanne spørgsmål. Vi ved BEWITAL har garanteret for mange år, at intet at sådant kød bruges i vores produkter. Bortset fra fisk og lam, er alle vores rå animalske ingredienser af tysk oprindelse og kommer fra dyr egnet til fødevare, der er blevet slagtet under dyrlægetilsyn og inspiceres for egnethed. Dette er bekræftet for hver leverance af råvarer af en tilsvarende veterinærcertifikat. Alle risici med hensyn til uønskede stoffer i kød (antibiotika osv.) er således elimineret lige som i vores egne menneskelige fødevarer.​

Om Bewi Dog

Bewi DOG ® ernæring program har de nødvendige produkter til alle aldersgrupper og aktivitets level.

Kontakt os

Man - Søn: 10.00 - 18.00