Om os

Det vigtigste formål for os er, at hunde- og kattepensionen er et sted hvor dyrene trives i et rent og venligt miljø, der lugter godt. Pensionen er indrettet lyst, med gode rummelige værelser, alle med gulvvarme.

Behagelig musik døgnet rundt, så vi alle føler os godt tilpas. Dagpleje tilbydes til hunde i hverdagen, så deres travle herrer kan aflevere hunden om morgenen og hente den igen om aftenen. Uden stress og jag. Dyr skal have masser af luft, derfor er vore store lufte- og legepladser indrettet, så din hund kan boltre sig her 4 gange hver dag. Kattene har tilsvarende dejlige lyse og rummelige omgivelser.

Den daglige leder er Johanna Jongstra

​Hun har nemt ved at omgås dyr, man kan næsten sige at hun har specielle evner for at arbejde med dyr. Det er kommet ind med modermælken, hvor hun lige fra 3-årsalderen har haft dyr i hænderne. Johanna tænker som dyrene - eller også forstår hun bare dyrenes sprog og måden at kommunikere på.

Helt naturligt er hun landbrugsuddannet og har også arbejdet med heste, køer og grise. Specielt arbejder hun dagligt med hunde som hundetræner, og er uddannet hundetræner. Træning med problemhunde er en ren fornøjelse for hende, så hun kan opdrage ejer & hunden til igen at få et godt forhold til hinanden og familien.​

Bjarupsøgård Dyrepension

Stedet hvor ​din kæledyr holder helt ferie...

Det vigtigste formål for os er, at dyrepension er et sted hvor dyrene trives i et rent og venligt miljø

Hos os har vi en bred viden om pasning, forplejning og fodring af jeres kæledyr.

Kig også ind på vores hjemmeside og webshop for at se alle de fantastiske muligheder vi kan tilbyde..

Kontakt os

60622435

Man - Søn: 08:00 - 17.00