Canabisolie til hunde, katte og heste​

Lider din hund, kat eller hest af stress, nervøsitet eller spændinger? Så kan du med fordel give den et tilskud med cannabisolie. Vi forhandler bl.a. 

Equi HempOne Feed Oil

HempOne til hund & kat

HempOne + Omega Oil til hund & kat

Vores butik er beliggende i Silkeborg, og herfra servicerer vi bl.a. kunder fra Aarhus og omegn samt hele Midtjylland.

Canabis eller Hamp Oil til din hund og kat

Canabis Oil skal ses som et supplement til hunde eller katte. Det er særligt velegnet ved stress, spænding og nervøsitet, og cannabisolien kommer i dråbeform.

Dosering til hund:

3 dråber 2-3 gange om dagen enten i maden eller i drikkevandet. Du kan også give dråberne ufortyndet til din hund. Du må maksimalt give din hund 15 dråber om dagen, men afhængigt af effekten kan du gradvist øge mængden dertil.

Dosering til kat:

2 dråber 1-2 gange dagligt enten i maden eller i drikkevandet. Du kan også give dråberne til din kat ufortyndet. Mængden kan øges op til to gange dagligt. 

Equi HempOne Feed Oil til din heste

Equi HempOne Feed Oil er en kraftfuld blanding af cannabisolie og 100% vegetabilske olier, der er specielt udvalgt. Blandingen har en beroligende effekt på hesten og er både gavnlig for sundheden, ligesom den også understøtter en optimal tarmfunktion.

Dosering til hest:

10 ml. pr. dag. Afhængigt af effekten kan mængden gradvist øges til den ønskede effekt indtræder. Du må dog maks. give hesten 15 ml. om dagen.

Dosering til føl og pony:

5 ml. pr. dag. Mængden kan gradvist øges ved behov.

Kontakt os og hør mere om vores produkter med cannabisolie

Har du nogle spørgsmål? Eller kunne du tænke dig at høre mere om de forskellige produkter med cannabisolie? Vi tilbyder blandt andet også glucosamin til hunde og katte samt hundefoder og kattemad.

Så er du velkommen til at kontakte os på telefon 60 62 24 35 eller e-mail info@bjarupsogard.dk, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. 

Om Bjarupsøgård

Bjarupsøgård huser 4 forskellige koncepter og gården ejes af Ole Sørensen & Johanna Jongstra.

​I fællesskab driver de Østjysk Hundecenter, Vores Butik og Mosehøjs kennel med opdræt af Drentsche Patrijshond

CVR: 40130888

Kontakt os

Se åbningstider her

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 7 anmeldelser 

Facebook