Hundepension og dyrepension som sikrer gode omgivelser for din dyr​

Vi er en dyrepension med stor erfaring med både pasning af hund, kat og andre dyr.

Det vigtigste formål for os er at skabe trygge og gode rammer for dyrene. Vores dyrepension er indrettet lyst og med gode og rummelige værelser, hvor der er gulvvarme. Til vores udendørs dyr har vi sikre indhegning og bur dertil. 

Hvad koster det?

Den nøjagtige pris på vores dyrpension afhænger af, hvor længe dine dyr  skal passes, samt om der er tale om eksempelvis juleferien eller nytårsaften, weekender eller andre helligdage..​​

Gå herfra direkte ind til dyrepension for mere info.

Åbningstid pension:

Åbningstid pension:

Indleverings- og afhentningstider til hverdag.:

Indlevering af hund eller kat mellem kl 08:00 til 09:00 eller kl. 16:00 til 17:00

Afhentning af hund eller kat mellem kl. 08:00 til 09:00 eller kl. 16:00 til 17:00

Indleverings- og afhentningstider i weekender er:

Indlevering af hund eller kat mellem kl 08:00 til 09:00

Afhentning af hund eller kat mellem kl. 08:00 til 09:00 

Vores formål

Det vigtigste formål for os er, at dyrepensionen er et sted hvor dyrene trives i et rent og venligt miljø, der lugter godt. Pensionen er indrettet lyst, med gode rummelige værelser, alle med gulvvarme.

Behagelig musik døgnet rundt, så vi alle føler os godt tilpas. Dyr skal have masser af luft, derfor er vore store lufte- og legepladser indrettet, så din hund kan boltre sig her 4 gange dagligt hver dag. Kattene har tilsvarende dejlige lyse og rummelige omgivelser. Og kaniner og andre dyr har forsvarlige bur med adgang til græs eller andet hvis det er nødvendig. 

For at tilmelde dine dyr: Tilmeldingsblanket

​​

Læs mere om dyrepensionen ved at klikke her

​Nyttige info!


Hvis du er en ny kunder skal vi først have kendskab til din hund inden vi skal passe den i højsæson eller i længer tid. Vi vil være sikkert på at jeres hunde passer i vores system. Reservere en enkelt overnatning så vi fra begge sider kan se om det fungere.
Gå ind under www.bjarupsøgård.dk under tilmelding og skriv under bemærkning "prøve overnatning"

Det er også vigtigt at besøge vores hundepension inden man skal aflevere hunden for første gang. Så bliver i trygt ved situationen og aflevering vil blive så skånsom som mulig for dig og din hund. I vores åbningstider er man altid velkommen.

Ring eller sms for en aftale og vi giver gerne en rundvisning.

Ved aflevering af hunden for første gang skal man altid komme i god tid, det vil sige, hellere en aflevering lidt efter åbningstider, hvor hunden får lov til at komme ud og lære at begå sig på vores område, skabe nye venner og føle sig tryg i deres nye omgivelse inden vi forlader pensionen til aften.

Når man afleverer hunden 5 minutter inden lukke tid, kan hunde ikke få fornøjelsen af vores mange muligheder til at hunde lære os og området at kende. Det er ikke for menneskenes skyld vi passer hunde, men for hundenes skyld. Vi vil gerne have at jeres hund få en så god som mulig oplevelse mens i er på ferie.

Om Bjarupsøgård

Bjarupsøgård huser 4 forskellige koncepter og gården ejes af Ole Sørensen & Johanna Jongstra.

​I fællesskab driver de Østjysk Hundecenter, Vores Butik og Mosehøjs kennel med opdræt af Drentsche Patrijshond

CVR: 40130888

Kontakt os

Se åbningstider her

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 7 anmeldelser 

Facebook