Hundepension og dyrepension som sikrer gode omgivelser for din hund​

Hos Bjarupsøgård I/S tilbydes professionel hundepasning af alle slags hunde hele året rundt. Vores hundehotel er beliggende i Silkeborg, hvorfor vores kunder typisk kommer fra Aarhus og resten af Midtjylland.

Vi er en dyrepension med stor erfaring med både pasning af hund og kat. Det vigtigste formål for os er at skabe trygge og gode rammer for dyrene. Vores dyrepension er indrettet lyst og med gode og rummelige værelser, hvor der er gulvvarme. Fire gange dagligt kan din hund boltre sig på vores lufte- og legepladser.​

Hvad koster hundepension?

Den nøjagtige pris på vores hundepension afhænger af, hvor længe din hund skal passes, samt om der er tale om eksempelvis nytårsaften.​

Et ophold i vores pension inklusive forplejning, mad og fire gange luftning dagligt koster 205 kroner for en hund, mens det koster 305 kroner for 2 hunde i samme boks (fra samme ejer).

Hvis du er ny kunde, vil vi gerne have kendskab til din hund, inden vi skal passe den i længere tid. Derfor bør du altid reservere en enkelt overnatning, så vi fra begge sider kan se, om det fungerer. Derudover bør du besøge vores hundepension, inden du skal aflevere din hund for første gang.

Kontakt os for at høre nærmere om vores dyrepension

Ønsker du at få din hund passet i forbindelse med nytår eller ferie, så kontakt os med det samme for at høre mere. Vi er blandt de bedste dyrepensioner i Danmark og garanterer billige priser.

Vi kan kontaktes på telefon: 60 62 24 35 eller på mail: info@bjarupsogard.dk.​​

Vores formål

Det vigtigste formål for os er, at dyrepensionen er et sted hvor dyrene trives i et rent og venligt miljø, der lugter godt. Pensionen er indrettet lyst, med gode rummelige værelser, alle med gulvvarme.

Behagelig musik døgnet rundt, så vi alle føler os godt tilpas. Dyr skal have masser af luft, derfor er vore store lufte- og legepladser indrettet, så din hund kan boltre sig her 4 gange dagligt hver dag. Kattene har tilsvarende dejlige lyse og rummelige omgivelser.

For at tilmelde din hund eller kat: Tilmeldingsblanket

Og her hos os har hundene lidt ekstra luksus, der gør Østjysk Hundecenter til mere end blot en traditionel hundepension. Som det eneste hundehotel i Østjylland har hundene her deres helt eget svømmebassin, så et ferieophold kan krydres med svømmeture. Så husk at tilmelde din hund til lidt ekstra fornøjelse.​ For mere info klik her 

Læs mere om dyrepensionen ved at klikke her

Nyttige info!

Hvis du er en ny kunder skal vi først have kendskab til din hund inden vi skal passe den i højsæson eller i længer tid. Vi vil være sikkert på at jeres hunde passer i vores system. Reservere en enkelt overnatning så vi fra begge sider kan se om det fungere.
Gå ind under www.ostjyskhundecenter.dk under tilmelding og skriv under bemærkning "prøve overnatning"

Det er også vigtigt at besøge vores hundepension inden man skal aflevere hunden for første gang. Så bliver i trygt ved situationen og aflevering vil blive så skånsom som mulig for dig og din hund :)

I vores åbningstider er man altid velkommen. Håber vi ses til en rundvisning​

Åbningstid pension:

Hverdag og weekend: kl. 10-12 og kl. 16-18

Priser for hundepension:

Ophold i pension inkl. forplejning, mad, 4 gange luftning dagligt på store udendørs lufte- og lejepladser: (inklusiv aftenluftning fra kl. 21:30 til 22:00)

Normalpris:

1 hund kr. 205,-

2 hunde i samme boks kr. 305,- op til 15 kg. (fra samme ejer

En enkelt overnatning, lørdag, søn og helligdags tillæg: 25,- per dag

Juleferien: indlevering den 24. december om formiddag og afhentning den 27. om formiddag. Vi er lukket for modtagelse og udlevering den 25. og 26. december:

1 hund kr. 715,-

2 hunde kr. 995,-

Nytårs aften - special pris:

Den 31 dec. 2017 er der indlevering mellem kl. 10-12

1 hund kr. 525,-

2 hunde i samme boks kr. 745,-

Priser for kattepension

Ophold i pension inkl. forplejning, mad, ophold i indendørs og udendørs løbegård

1 kat kr. 120

2 katte i samme boks kr. 195,- fra samme ejer

Søn og helligdags tillæg: 15,-

Om Bjarupsøgård

Bjarupsøgård huser 4 forskellige koncepter og gården ejes af Ole Sørensen & Johanna Jongstra.

​I fællesskab driver de Østjysk Hundecenter, Webshop Holland Animal Care, juletræsproduktion og Mosehøjs kennel med opdræt af Drentsche Patrijshond