Hundelegetøj til hunde i alle størrelser og aldre​

Vi forhandler et velassorteret sortiment af forskelligt hundelegetøj til hvalpe og hunde i alle aldre og størrelser samt til alle aktivitetsniveauer. Det er holdbart, slidstærkt og billigt legetøj både til små hunde og til store hunde, da det er vigtigt, at legetøjet passer til hundens størrelse og aktivitetsniveau, så den får den rette stimulering.

Vores butik er beliggende i Midtjylland mellem Silkeborg og Århus, hvorfra vi bl.a. servicerer kunder fra hele landet igennem vores postordre butik og selvfølgelig kan man også afhente bestilte varer direkte fra vores butik.

Vælg legetøj der er særligt fremstillet til hunde

Hundelegetøj kan være rigtig mange ting, men de mest populære typer er bolde i forskellige afskygninger, pivedyr og bamser med lyd. Hundelegetøj er vigtigt for at stimulere og aktivere hunden. Du bør kun anvende legetøj, der er særligt fremstillet til hunde for på den måde at sikre, at hunden ikke kommer til skade eller kommer til at indtage skadelige stoffer. Hundelegetøj er fremstillet i et stærkt materiale.

Hør eller se mere om vores sortiment af hundelegetøj

Kunne din hund f.eks. godt bruge en ny bold at lege med? Så kan du altså være sikker på, at du kan finde den her hos os til en god pris. Du er altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du kunne tænke dig at høre mere om vores udvalg af hundelegetøj, eller hvis du har nogle spørgsmål.

​Kontakt os eller besøg vores webshop

Vi kan kontaktes på telefon 60 62 24 35 eller e-mail info@bjarupsogard.dk. Du kan også gå direkte ind på vores webshop ved at klikke her. Du er naturligvis også  altid velkommen til at kigge forbi vores butik for at se vores gode tilbud. Vi tilbyder også salg af hundefoder, kattemad, glucosamin, cannabisolie m.m. 

Om Bjarupsøgård

Bjarupsøgård huser 4 forskellige koncepter og gården ejes af Ole Sørensen & Johanna Jongstra.

​I fællesskab driver de Østjysk Hundecenter, Vores Butik og Mosehøjs kennel med opdræt af Drentsche Patrijshond

CVR: 40130888

Kontakt os

Se åbningstider her

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 7 anmeldelser 

Facebook